Skrivet av: mattiasemanuelsson | mars 10, 2010

Socialnämnd, indisk mat och valplanering


Idag blev det bara halv dag på jobbet. Eftermiddagen bjöd nämligen på utskottsmöte i socialnämnden. Ärendena, som den här gången endast var 15 till antalet var inte särskilt kontroversiella, även om jag som vanligt hade en massa frågor. Det är tur att allianskamraterna är tålmodiga på förmötena.

När jag ändå var nere på stan passade jag på att inhandla de sista pryttlarna inför nästa veckas skidresa. En veckas semester i Vemdalen är nog precis vad jag behöver så här mitt i en hektisk ”vårtermin”.

Fram emot kvällen bar det sedan iväg till Korpens matkväll, och den här gången stod det indiskt på menyn. Vi var ett gäng ystra kockar som kastade oss över knivar, skärbrädor, durkslag och kastruller. Man lär sig alltid något nytt om sig själv, när man får trängas med ett dussintal människor som man aldrig träffat tidigare i ett alldeles för litet kök. Allt smakade fantastiskt.

På vägen hem från matlagningen stannade jag till och deltog en timme på valplaneringsmöte. Så mycket spännande som kommer att ske det närmaste halvåret och vilka duktiga kollegor jag har i valstaben. Är så stolt över dem!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: